Vitaal

REDO Vitaal.nl

  • Zijn voedingssupplementen en verzorgende producten op natuurbasis voor u belangrijk?
  • Bent u geïnteresseerd in meer vrije tijd en financiële onafhankelijkheid?
  • Zoekt u aansluiting bij een actief en gemotiveerd team?
  • Is het vrije ondernemerschap zonder personeel iets voor u?

REDO Vitaal.nl richt op het verbeteren van de individuele en groepsvitaliteit. Om duurzaam beschikbaar te zijn voor arbeid, privé en sport is mentale weerbaarheid, emotiebeheersing, voeding en fysieke gesteldheid de basis voor een lichaam dat in balans is.

REDO Vitaal.nl richt zich op een juiste voeding, verzorging en gezondheid. Door het creëren van een bewuste life style wordt een bijdrage geleverd aan meer vitaliteit en levensvreugde van mens en dier. Het gebruik van natuurlijke producten zoals gestabiliseerde aloë vera gel, bijenproducten, en andere materialen die onze natuur voortbrengt, vormen ons vertrek punt.

REDO Vitaal.nl richt zich ook op het ontwikkelen van meer vrije tijd en financiële onafhankelijkheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het nieuwe ondernemen waarbij de traditionele hoofdpijnen van het runnen van een eigenbedrijf tot een minimum zijn beperkt. Ondernemen in teamverband met positief ingestelde zakenpartners, die hun kennis en inzicht met elkaar delen, worden gecoacht en getraind. Doel hierbij is het opbouwen van een financieel onafhankelijke toekomst met behoud van gezondheid en vrije tijd.

REDO Vitaal.nl adviseert en distribueert gezondheid – en persoonlijk verzorgende producten op natuurbasis van hoge kwaliteit. Gebruikers van deze producten worden ook gewezen op de mogelijkheden van het businessmodel dat onze partner ons aangereikt heeft.

Wilt u meer weten over de business mogelijkheden of over de producten ter ondersteuning van uw gezondheid en persoonlijke of uiterlijke verzorging? Bel dan 0547 362050.