Team Marketing

- Heeft u behoefte aan meer vrije tijd en financiële onafhankelijkheid?
– Wilt u de uitdaging aangaan met de “belevingseconomie”?
– Wilt u met en in een team werken zonder de hoofdpijnen van eigen personeel?

REDO Vitaal.nl maakt deel uit van een internationaal marketingorganisatie (opgericht in 1978) bestaande uit zelfstandige onafhankelijke ondernemers die hebben gekozen voor een vernieuwende manier van ondernemen waarbij de traditionele hoofdpijnen van het runnen van een eigen bedrijf tot een minimum zijn gereduceerd.
Ondernemen in teamverband met positief ingestelde zakenpartners die hun kennis en inzicht met elkaar delen via het Team Marketing concept. Binnen het Team Marketing concept zijn mensen actief uit diverse sectoren met verschillende achtergronden en ervaringsgebieden.
Eén doel hebben de teamleden gemeen: Een financieel zekere toekomst opbouwen met behoud van gezondheid en vrije tijd. Is dat ook voor u een uitdagende wens?

Voor jezelf beginnen vanuit huis vrijwel zonder risico, maar met ongeëvenaarde inkomensmogelijkheden kan door het Business Model van Forever Living Products. Forever Living Products heeft de structuur van een Multi Level Marketing bedrijf, oftewel “MLM”. Deze structuur is opgezet zodat u zelf de marketing en verkoop verzorgt. U bent zelf de baas over uw lot, uw toekomst. In plaats van uw baas rijk te maken, plukt u zelf de vruchten van uw harde werk. Deze andere werkwijze dan de traditionele werkwijze maakt het mogelijk dat de kosten voor de logistieke processen direct naar de deelnemende ondernemers terugvloeien.

De deelnemende ondernemer aan het Team Marketing concept kan zijn bedrijf “parttime”starten. Op basis van een “persoonlijk – & business groeiplan” begeleidt
REDO Vitaal.nl u naar uw doel. Een doel tot volle persoonlijke ontwikkeling, financiële onafhankelijkheid en daarmee de juiste balans tussen werk, vrije tijd, gezondheid en financiën. Als u verder wilt komen, zult u stappen moeten ondernemen en niet blijven zitten. Neem contact met ons op zodat u kennis kan nemen van deze business mogelijkheden.

“Een mens kan kiezen om achteruit te gaan naar veiligheid of vooruit naar groei. Voor groei moet hij telkens opnieuw kiezen; en telkens weer opnieuw moet hij zijn angst overwinnen”
Abraham Maslow.

Bent u toe aan een serieuze verandering? Verander dan de stand van de zeilen. En neem de nieuwe koers in uw leven op weg naar een verbeterde balans in werk en vrije tijd.

Het Business Concept van Forever Living Products zit ‘m in de eenvoud, strategie en combinatie. De combinatie met een goed hoogwaardig en eerlijk productenrange. Een producten range gericht op vitaliteit, energie, preventieve gezondheid, huid en lichaamsverzorging, persoonlijke verzorging, gewichtsmanagement en sport & fitness.

U bouwt aan een marketingorganisatie en niet aan een verkooporganisatie. Het grootste voordeel is dat naarmate uw organisatie (Team Marketing) groeit, u meer inkomsten gaat genereren, terwijl de kosten die daar tegenover staan niet evenredig meestijgen. Dit in tegenstelling tot het regulieren ondernemen.
De kracht zit hem in het feit dat u zich richt op het coachen en opleiden van de andere ondernemer en niet op de in – en verkoop van producten.

Wilt u meer weten over ons Business Concept of zich aansluiten bij het Global REDO Vitaal Team, vul dan onderstaand Contact formulier in. Of stuur een e-mail met uw gegevens en / of vraag naar vitaal@redosbc.nl