Talent ontwikkeling

  • Staat u aan het begin van uw carrière, maar is uw koers nog niet duidelijk?
  • Hoe doe ik nu de juiste ervaring op?
  • Wat zijn mijn talenten en kan ik die in deze functie aanspreken?

REDO Consulting & Coaching ondersteunt jonge mensen met het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Ieder individu heeft talenten. Alleen bij de start van het arbeidzame traject zijn deze niet of nauwelijks ontwikkeld. Het koppelen van talentvolle personen aan ervaren medewerkers is een van de belangrijkste stappen binnen uw onderneming.

REDO Consulting & Coaching zoekt samen met uw leidinggevende naar een ontwikkelingstraject voor uw jonge medewerkers. Onze professionele coaches stemmen met de ervaren medewerkers de overdracht van kennis en kunde af. Indien van toepassing wordt een aanvullende training voorgesteld om de jonge medewerkers op te leiden voor zelfstandig functioneren.

REDO Consulting & Coaching ontzorgt op deze wijze de leidinggevende direct van extra begeleidingsactiviteiten om de talenten te ontwikkelen. Hiermee wordt voorkomen dat de persoonlijke ontwikkeling van de jonge medewerkers achter blijft en / of dat de jonge medewerker snel op een doodlopend spoor bij de onderneming komt. Een loopbaancoach kan in gevallen deel uit maken van het begeleidingsteam.

Wilt u meer weten over de business mogelijkheden? Bel dan 0547 362050.