Netwerkmarketing

  • Wilt u meer vrije tijd en financiële onafhankelijkheid?
  • Wilt u uw eigen baas zijn?
  • Is zelfstandig ondernemer iets voor u zonder hoofdpijn van personeel?
  • Wilt u uw eigen tijd bepalen?

Het traditioneel werken voor een baas of het drijven van een eigen onderneming met personeel geeft voor veel mensen beperkte ruimte om zich te ontwikkelen. Nieuwe logistieke mogelijkheden geven u de ruimte om op basis van Netwerkmarketing de traditionele hoofdpijnen van het runnen van een eigen bedrijf tot een minimum te beperken. Ook kunt u met Netwerkmarketing zelf uw beschikbaarheid voor ondernemen bepalen.

REDO Consulting & Coaching traint en begeleid personen die opgeleid willen worden tot zelfstandig ondernemer gekoppeld aan de nieuwe manier van ondernemen in het huidige Informatietijdperk. Bij het toepassen van deze zgn. Aanbevelingsmarketing verandert de bekende geconditioneerde denkpatronen van loondienst en traditioneel ondernemerschap in het contactleggen met mensen en het laten zien uw marketing concept.

REDO Consulting & Coaching begeleidt u in het opzetten van uw persoonlijk – en business groeiplan. Samen werken aan een verandering met doel meer persoonlijke ontwikkeling, financiële onafhankelijkheid, een juiste balans tussen werk, vrije tijd, gezondheid en financiën.

REDO Consulting & Coaching stelt dat binnen het Netwerkmarketing concept de mens centraal staat en niet het product. Fysiek, mentaal en financieel welzijn voor uzelf, uw naasten en uw omgeving staat voorop. REDO Consulting & Coaching werkt in deze samen met een stabiel en gerenommeerd Netwerkmarketing Onderneming samen. Onder de handelsnaam REDO Vitaal.nl wordt een internationaal netwerkteam van Onafhankelijk Distributeurs begeleid. Ook u kan tot dit Netwerkteam toetreden en (nieuwe) teamleden coachen.

Wilt u meer weten over de business en begeleidingsmogelijkheden? Bel dan 0547 362050.